(02) 3133-122Техничка поддршкаКонтакт и локација

SYNERGY PF700

Прв фискален принтер кој со вграден мрежен порт, USB приклучок и Сериски приклучок. Посебен приклучок за фиока за пари, вградена тастатура за полесно вадење на фискални извешта. Финансиска состојба.

SYNERGY SY250 - Најдобрата компактна каса

SYNERGY SY250
Компактна електронска каса со фискална меморија, наменета за користење на најразлични локации. Програмирање, регистрација и извештаи за продажба до 100.000 артикли.

 

SYNERGY SY55 - фискална каса со мали димензии и високи перформанси

Електронска каса со фискална меморија и прикладна големина, наменета за користење на најразлични локации. Програмирање, регистрација и извештаи за продажба до 100.000 артикли.

Мобилна фискална каса Synergy SY46

SYNERGY SY46 – модерна, современа мобилна електронска каса со фискална меморија и батериско напојување, наменета и со својата големина прикладна за користење на отворени простори и за амбулантна продажба. Програмирање и продажба на 100.000 артикли.

Фискален печатач Synergy PF550

Базиран на еден од најробусните печатари Citizen CBM-262, Synergy PF550 е директна надградба на најуспешниот и најпродаваниот фискален печатар Synergy PF500

Cтатус на апарат на сервис

Проверка на статус на фискален апарат на сервис

Проверете статус